Om Idiotanstalten

Vad är en idiotanstalt?

Förr i tiden, så mycket förr att din farmor och farfar fortfarande lekte i kortbyxor och klänning, så hade vi i Sverige idiotanstalter, idag har de försvunnit trots att antalet individer i landet som får diverse psykiatriska diagnoser ökar i en allt hastigare takt.

Vi monterade ner idiotanstalterna och förflyttade det totala vansinnet in i en enda byggnad, den svenska riksdagen. Våra politiker fortsätter att besluta över enskilda individers liv samtidigt som de arma medborgarna mår sämre och sämre.

Den allt mer åsiktsstyrande agendan har gjort att jag har valt att sluta skriva den pesonliga blogg som var aktiv från 1999 till 2020 på casselbrant.com och jag kommer istället att bara skriva om sådant som händer runt omkring oss i samhället, må det vara politik, ekonomi eller kultur och ibland slinker det kanske med en eller annan text om min andra intresseområden som Afrika.

Det smygstartade inför valet 2018 med HVB-serien om hur det egentligen såg ut på våra HVB-hem med så kallade ensamkommande flyktingbarn. Du kan läsa alla inläggen i HVB-serien samt de två intervjerna som Ronie Berggren gjorde med mig med anledning av detta på Amerikanska nyhetsanalyser genom att klicka på den här länken:
HVB-serien på Idiotanstalten.se