Det senaste i Morgonposten

Den gångna veckan har jag skrivit en del artiklar och kolumner för Morgonposten.
Det senaste av det senaste hittar man på de här länkarna:

25 april 2023, kl 16.34 – Knarklangande ungdomsgäng sprider skräck på Hammarkullens bibliotek, personal och besökare vågar vare sig ingripa eller anmäla, eftersom den 14-årige ledaren är barnbarn till den våldsamma och mordiska Ali Khan-klanens överhuvud.

26 april 2023, kl 10.59 – Hälften av alla granskade bolag inom vård och omsorg får sina tillstånd indragna, samtidigt får allt färre företag sina ansökningar godkända – IVO anser sig ha blivit bättre på att upptäcka företag vars affärsidé egentligen är att stjäla dina skattepengar.

27 april 2023, kl 15.41 – Nu har Migrationsverket betalat notan för Pite havsbad, flyktingboendet kostade 350 miljoner istället för budgeterade 240 – mer än hälften av platserna utnyttjades inte, i månader var anläggningen öde – men dina skattekronor betalade de tomma lokalerna.

27 april 2023, kl 17.38 – Lars Gustavssons två vårdcentraler i Göteborg på väg mot KONKURS efter skatteskulder – 10 000 PATIENTER vet inte vart de ska vända sig, STRANDSATTA av bolag som i tio år inte haft en fungerande hemsida för patientkontakt – nu är också telefonen avstängd.

30 april 2023, kl 15.06 – Kenya: Svältsektens offer nu uppe i 109, samtidigt avslöjas ännu en MASSMÖRDANDE PASTOR, han har en MEGAKYRA • Sudan: Sudden death avgör maktkampen mellan generaler? • Kongo-Kinshasa: Regeringen rapporterar men rebellerna regerar.

30 april 2023, kl 16.07 – Göran Perssons ränder går aldrig ur, tror han är påven vid Båven! Statsministern som blev godsägare, är fortsatt maktfullkomligt hård mot undersåtarna, använder BAJSTUNNOR SOM VAPEN i sin två årtionden långa kamp för att fördriva liten arrendator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait